Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Νέα γραφεία για την “Φλόγα” – Γιάννης Καρβέλης: “Τώρα θα μας βρίσκουν όλοι μπροστά τους…”

Νέα γραφεία για την “Φλόγα” – Γιάννης Καρβέλης: “Τώρα θα μας βρίσκουν όλοι μπροστά τους…”

447654773 778479957804058 8639015684946455108 n
Στα εγκαίνια του νέου χώρου που στεγάζεται το Παράρτημα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», παραβρέθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Πρόκειται όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, για ένα ζεστό καταφύγιο στην οδό Κανάρη 40, που αποτελεί παραχώρηση του “Καραμανδανείου” Νοσοκομείου Παίδων μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Καθοριστικό ρόλο στην ετοιμότητα του χώρου ώστε να μεταφερθούν το συντομότερο δυνατό τα γραφεία της Φλόγας σε κεντρικό σημείο της πόλης, έπαιξε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος μερίμνησε για την ανακατασκευή του. “Ο ίδιος προσωπικά, όπως κάνει άλλωστε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του με τις αποφάσεις του και τις ενέργειές του ενισχύει και διευκολύνει το έργο του συλλόγου της «Φλόγας» και μεριμνά για την καλύτερη φροντίδα των παιδιών με καρκίνο”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.
Ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ο κ. Καρβέλης στον χαιρετισμό του στη Γενική Συνέλευση (ΓΣ) των μελών της “Φλόγας” στην Αθήνα, προσέθεσε ακόμη περισσότερα χαμόγελα αισιοδοξίας, ανακοινώνοντας ότι η 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με το “Καραμανδάνειο” Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας, παραχωρεί χώρο για την εγκατάσταση των γραφείων της Φλόγας στο κέντρο της πόλης. Το γεγονός ενθουσίασε τα μέλη της ΓΣ, καθώς όπως είπαν μέχρι σήμερα τα γραφεία της Πάτρας δεν είχαν λειτουργικό χώρο και δεν μπορούσαν εύκολα να τα βρουν. “Τώρα θα μας βρίσκουν όλοι μπροστά τους…”, χαριτολόγησε τότε ο κ. Καρβέλης στον χαιρετισμό του, αναφερόμενος στα νέα πλέον γραφεία που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας σε ισόγειο χώρο, σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης.
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο