Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Διακηρύξεις - Προμήθειες > Διακήρυξη για την ανάδειξη αναδόχου – ων εκμετάλλευσης ενός (1) ακινήτου, ιδιοκτησίας του Γ. Ν. Κέρκυρας

Διακήρυξη για την ανάδειξη αναδόχου – ων εκμετάλλευσης ενός (1) ακινήτου, ιδιοκτησίας του Γ. Ν. Κέρκυρας

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ (8)

Το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας επαναπροκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και στην συνέχιση αυτού με Δημοπρασία με προφορικές προσφορές μέχρι αναδείξεως του τελευταίου πλειοδότη, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. Κέρκυρας «ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ» (Εθνική οδός Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας Περιοχή ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ Κέρκυρας – Ισόγειο κτιρίου) στις 24 Ιουνίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ. για την ανάδειξη αναδόχου – ων εκμετάλλευσης ενός (1) ακινήτου, ιδιοκτησίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και χρονικό διάστημα εκμίσθωσης τα τριάντα (30) έτη.

Καταληκτική ημ/νία και ώρα κατάθεσης των προσφορών: 21 Ιουνίου 2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30 μ.μ στο Πρωτόκολλο του Γ. Ν. Κέρκυρας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΡΙΘΜ. 13 – 2024

 

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο